Haluatko keskittyä jalkapallo-uutisiin ja Jalkapallo Pelipaidat? Seuraavat myrskyisä kesällä ja Vaikean alun Antoine Griezmann ei näytä takaisin hänen paras tasolle Atlético. Ranskalainen on saavuttanut kolme maalia viimeisimmissä kolmen ottelunsa Colchoneros-otteluissa. Paluu ensimmäisen kansainvälisen trikolori suunnitelma on johtanut myös jälleen esiintyvän huhuja siirto FC Barcelona.

Viime kesänä jo, Barcelona oli tehnyt pakottaa pään siirto ikkunan yrittää onnistua johtajia Atletico Madrid Antoine Griezmann. Hän mutisi jo sopimuksen seuraavana vuonna oli sidottu ainakin suullisesti, kerhojen välillä. Ja katalaanit eivät tietenkään ole muutti mielensä, mistä on osoituksena A Mundo Deportivo sunnuntaina.

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Jaamme uusimmat jalkapallo-uutiset ja viimeisin Jalkapallo Pelipaidat täällä! Gareth Bale on palannut koulutukseen Real Madridin tiimikavereiden kanssa valmistautuessaan puolueotteluihin Al Jaziraa vastaan Club World Cupissa keskiviikkona iltana. Vaikka hän on jäänyt kauempaa kuin kaksi kuukautta, hänellä on 22 minuuttia hän pelasi Copa Del Reyssä.

Bale ja Raphael Varane harjoittivat Abu Dhabinia muiden joukkuetovereidensa kanssa maanantaina (11. joulukuuta) kun Real Madrid aloittaa Fifa Club -mestaruuskilpailun valmistelut.

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

FA-cupin kolmannen kierroksen vedonlyönti on tuottanut sarjan merkittäviä draivoja, mukaan lukien ensimmäinen ottelu kilpailun tässä vaiheessa vuodesta 1932 Liverpool ja Everton välillä. Manchester United, Liverpool ja Arsenal kaltaiset tykkäämät ovat ottaneet tasapeliä alemmilla liigan sivuilla, jotka unelmoivat Jalkapallo Pelipaidat paremmin loistavia. FA-cupin kolmannen kierroksen ottelu on tehty, heittämällä paikallisia derbyjä, David vs Goliath-otteluita ja paljon muuta.

Hereford, jotka ovat jalkapallokaupungin seitsemännessä rivissä, kohtaavat 2016 Premier League -mestarit Leicester Cityssä, jos he onnistuvat voittamaan Fleetwoodin toisella kierroksella. Glenn Hoddle ja Jermain Jenas suorittivat Draconin toisella kierroksella Slough Townin ja Rochdalen välisen ottelun neljä muuta kuin liigaa, mutta kukaan ei tällä hetkellä taata kolmannen kierroksen paikkaa.

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Mohamed Salah (Liverpool Pelipaita M.Salah 11) voitti 11. ja 12. valioliigan maaleja, kun Liverpool suljettiin 3-0 voitolla Stoken keskiviikko-iltana. Mohamed Salah luopui penkistä pisteet kahdesti ja varmisti lopulta miellyttävän voiton Liverpoolissa Stokessa, joka siirtää Jurgen Kloppin puolelta jopa viidenneksi Premier-liigassa.

Senegal-laitahyökkääjä Sadio Mane antoi Redsille kiistanalaisen varhaisen hyökkäyksen, joka osui pallon verkkoon marginaalin linnaaman kutsusta.

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Cristiano Ronaldo ( Real Madrid Pelipaita Ronaldo 7 ): n hyvät ulkonäöt ovat lopulta kuolemattomia rintaan, joka todella näyttää häneltä. Maaliskuussa Portugalin lentoasema paljasti Ronaldo tahattomasti koomisen rintakuva. Real Madrid -museo Santiago Bernabeu -stadionissa paljasti viikonlopun aikana oman jalkapallokalentajansa kauniin, veistoksellisemman version.

Se osoittaa Ronaldo silmiinpistävämmäksi persoonallisuudeltaan luonnolliset silmät, jotka haaveilevat haaveilemalla etäisyyttä, paksut kaarevat kulmat, kauneusmerkki, joka lepää ylhäällä elävistä kaarevista huulista ja täysin muhkeat hiukset.

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Oletko huolissasi jalkapallo-otteluista, pidätkö siitä täältä jakamassa uusimmat tiimihistoriaasi ja viimeisimmät Jalkapallo Pelipaidat sinulle!

Keskiviikon Mestarien liiga -kierroksen tylyin esitys nähtiin Pariisissa. Jatkopaikkansa jo aiemmin varmistanut PSG ei antanut Celticille mitään mahdollisuuksia ja murjoi taululle tylyt 7–1-lukemat. Joukkueen pelätty hyökkäystrio teki taas tuhojaan: Neymar ja Edinson Cavani osuivat kahdesti ja Kylian Mbappe kertaalleen. Edinson Cavani ja Neymar iskivät kaksi maalia mieheen Celticin verkkoon.

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Belgian kansallinen jalkapallojoukkue on UEFA: n jäsen ja sillä on ollut yksi pisimmistä pudotuspeleistä MM-historiassa. Belgia 2018 World Cup Jalkapallo Pelipaidat esittelee rohkean mallin, joka oli remake hullu 1984-pakista.

Pääosin punainen, Belgia 2018 World Cup Home -paita käyttää keltaista Adidas-logoa ja tummanpunainen 3-kaistaleille, jotka kulkevat sivuilla. Pako on keltainen. Perinteinen punainen paita yhdistyy häikäiseviin keltaisiin timantteihin, joiden belgialainen joukkueen tunnus on sisustettu ylpeänä sarjan keskellä.

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

MM-karsintojen pudotuspeleissä. Ruotsi voitti avausosan kotonaan niukasti maalein 1-0 ja on lähellä pudottaa Italian ulos MM-kisoista. Ylhäältä pari tuhatta ruotsalaista laulaa yhä uudestaan, että "menemme maailmancupiin" ja että he ovat "ruotsalaisia faneja kaikki". Fanit käyttävät tuoksua Jalkapallo Pelipaidat juhlistaa voittoa.

Tasapeli ja sen myötä otteluparin tappio ovat katastrofeja koko Italialle. Buffon jää ilman kuudetta MM-lopputurnausta. Kun Ruotsin kansallislaulu Du Gamla Du Fria lähti soimaan, Italian fanit buuasivat todella äänekkäästi kansallislaulun päälle.

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Man City lyö Arsenal 3-1, avaa 8 pisteen lyijyä EPL: ssä. Kymmenen voittaa 11 peliä. 38 maalia. Se on merkki Manchester Cityn uskomattomasta tasosta tällä kaudella. Manchester City pelipaita Varmista, että olet yksi kuumimmista jerseys siellä ympäri vuoden!

Se on nyt klubikirjoitus, joka ulottuu 15 suoraviivaiseen kaikkiin City-kilpailuihin - joukko, joka sisältää rangaistuspotkukilpailun League Cupissa. 1-1 tasapeli Evertonia vastaan, kun City pelasi yli puolet 10 miestä, elokuun puolivälissä on ainoa slip-up tähän mennessä.

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Nelsonia pidetään Arsenalissa kirkkaimpina nuorina lahjakkaina ja on vaikuttanut Arsenalin ensimmäisessä joukkueessa tällä kaudella. 17-vuotias, joka käyttää Jalkapallo Pelipaidat on tehnyt viisi ottelua Europa-liigassa ja Carabao Cupissa ja on yksi Gunnersin eniten arvostetuista mahdollisuuksista.

Nelson sanoo: "Alex Iwobi on todella auttanut minua, hän tekee aina vitsejä ja näkee, että olen kunnossa", hän sanoi. Lacazette on myös mukava kaveri. Ozil, Hector samoin - nämä ovat pojat, jotka ovat ottaneet minut mukaan sekä henkilöön että jalkapalloilijaan. "

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()