Oletko valmis Jalkapallo Pelipaidat katselemaan peliä Manchester Unitedin ja Real Madridin välillä? Europa-liigan voittajien, Unitedin ja Real Madridin välinen peli järjestetään Philip II -areenalla Skopjessa Makedoniassa.

Real Madrid -valmentaja on vaatinut, että Cristiano Ronaldo on valmis aloittamaan UEFA Super Cupin vastaan Manchester Unitedia. Tässä pelissä näet Cristiano Ronaldon yllään Real Madrid pelipaita pelata. Jos olet Real Madridin fanit, niin sinä olet todella innoissasi.

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Manchester United kohtaavat theirfirst kilpailukykyinen peli pre-season kun he ottavat Real Madrid Super Cupin finaalissa tiistaina. Tänään oli järkyttävä uutinen katkesi.

Vaarna Manchester United voitaisiin myydä mysteeri ostaja kiinalainen raporttien mukaan Sunday Times. Jo 2015, brittiläinen media ovat altistuneet Kiinan konsortio hankintaan Manchester United, mutta tapahtuma lopulta mennyt. Tällä kertaa Kiinan konsortio voi tehdä niin?

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Viimeaikaiset uutiset Alexis Sanchezista ja Arsenal ovat aina olleet huolta. Voiko Alexis Sanchez jatkaa Arsenal Jalkapallo Pelipaidat?

Ei ole epäilystäkään, että Alexis Sanchez päällään Arsenal pelipaita numero 7 on erittäin tärkeä Arsenalille, erityisesti siitä, että ensi vuonna on maailmanmestaruuskilpailu. Lähes jokaisella on pessimistinen asenne Alexis Sanchezin epävarmuuteen. Mutta Wenger, koskaan puristin, ei näe sitä tällä tavalla. Hän on toistuvasti vaatinut, että Sanchez ei pääse, eikä ole mitään painostusta myydä Ozilia, eivätkä liian monet joukkueet halua ottaa häntä.

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Uskon, että Real Madrid fanit tällä kertaa, on hyvin kaipaamaan nro 7 Jalkapallo Pelipaidat omistaja-Cristiano Ronaldo. 30. heinäkuuta 2017 Mestarien liigan, Barcelona 3-2 voiton Real Madrid, voitti lämmittely ottelu kolme suoraa, Real Madrid kolmen pelin tappioputkeen.

Tällä hetkellä Real Madridista puuttuu Cristiano Ronaldon tapaus, hyökkäys pysähtyi. Real Madridde -fanit eivät ole nähneet Cristiano Ronaldoa, jolla on pitkään pelattava nro 7 Real Madrid pelipaita. Kampanja on ensimmäisen 266-luvun sodan historia, mutta myös kahden ottelun ottelun 32. ottelussa.

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Uskon, että kuulemalla uutiset siellä on monia ihmisiä onnellisia ja jotkut ihmiset menetetään. Gary Cahill on Cheshire No. 24 Jalkapallo Pelipaidat omistaja. Chelsea on vahvistanut, että Gary Cahill ottaa kapteenin käsivarsinauon Stamford Bridgeen ensi kaudella.

Gary Cahillin fanit ovat innoissaan uutisista. David Luiz on Cheshire No. 30 Chelsea pelipaita omistaja. David Luiz oli listalla niille, jotka kärsivät korvaamaan Terryn kapteenina tänä kesänä, ja monet kritisoivat klubia laiminlyönneistä Brasilian keskusta-takaisin.

xiaoqing2017720 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()